Головна » Змови і Заклинання » Православні молитви від пристріту і псування - позбудьтеся від чар за допомогою віри

    Православні молитви від пристріту і псування - позбудьтеся від чар за допомогою віри

    Кожному віруючому християнину потрібно розуміти, що жодна зла сила не зможе завдати Вам шкоди, якщо Ви чисті помислами, а в серці своєму - віра і любов. Перш ніж приступати до ритуалів звернення до святих, очистіть свій розум.

    Проженете всі нечисті, погані думки, вибачте своїх ворогів. Навіть якщо чаклун зробив на Вас пристріт, не потрібно йому мстити, краще попросіть ваших Небесних захисників, щоб ті дарували Вам здоров'я і не підпускали недругів до Вашого дому.

    Читайте також статтю про: захист від псування і від пристріту

    Славослів'я до свого Ангелу Хранителю

    У кожного віруючого є свій Ангел Хранитель і ім'я він носить таке, що дали Вам при хрещенні. Саме він оберігає Вас на протязі всього життя, молить Бога відпустити ваші гріхи, рятує Вашу душу.

    Він - найближчий захисник, що здатний уберегти від ненависті, хвороб і невдач. Тому не забувайте його, а в скрутну хвилину завжди звертайтеся. Якщо Ви не пам'ятаєте індивідуальне звернення до особистого покровителю, то сміливо користуйтеся цим:

    У молитві своїй до тебе звертаюся, добро несе мені святий Ангеле Христовий (ім'я). Іже є ти поспішний слуга Всемогутнього Творця, коий царює над усім живим і нежиттю всякої теж. А тому з волі Всевишнього визволи мене, слабкого і немічного, від напастей різних в образі звіра нечистого і іншої нежиті. І ні домовик, ні дідько, ні пущевік, ні інша нехай так не знищать душі моєї і тіла мого не чіпатимуть. Молю тебе, святий Ангеле, про захист від нечистої сили і всіх прислужників її. Спаси і збережи по волі Господа Бога. амінь.

    Текст застосовується без проведення додаткового ритуалу. Тому його важливо вивчити напам'ять і застосовувати в кожну нелегку хвилину.

    Молитва святителю Тихону

    Звертатися до цього святого можна в будь-який час дня і ночі. Зробити це можна як в храмі, так і у себе вдома.

    Для проведення обряду Вам потрібно лише залишатися в повній самоті в кімнаті, заспокоїти свій гнів, поставити перед собою ікону із зображенням святого і запалити маленьку свічку.

    Пам'ятайте, що Ви звертаєте до святого не для покарання ворога, а для того, щоб він дарував вам захист. Тому, налаштувавшись на потрібний лад, тихенько скажіть молитву Тихону.

    Проговорити текст змови слід всього тричі. Тепер залиште свічку догоряти. Звертатися до цього святого можна необмежену кількість разів за день. Якщо Ви відчули, що Вам загрожує небезпека, обов'язково прочитайте цей текст і можете не сумніватися, що святий вбереже Вас.

    Молитва Ісуса Христа від псування

    Серед всіх православних молитов від пристріту і псування є багато таких, що присвячені Ісусу Христу. Він спокутував гріхи всього людства свій кров'ю. Він великодушний і милостивий, і ніколи не відмовить, хто просить.

    Якщо Ви зазнали впливу псування, то зверніться до Божої Матері або до сина її, Ісусу Христу і попросіть їх про усунення жахливої ​​негативної програми.

    Якщо Ви діагностували у себе порчу, то не поспішайте переживати. Спочатку заспокойтеся і підпаліть церковну свічку. Її світло і тепло допоможуть відновити рівновагу. Тепер прочитайте цей текст:

    Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Допоможи мені очиститися від злісної заздрості ворожою і не допусти до мене скорботні дні. Вірую в тебе свято і старанно молю про прощення. У гріховних помислах і порочних справах, забуваю про православну віру. Прости мене, Господи, за ці гріхи і не карай шибко. Чи не прогневайся на ворогів моїх, а конче вернеш їм заздрісну сажу, напущені злими людьми. Хай буде воля твоя. амінь.

    Він має дуже велику силу. Чим більше і старанніше Ви будете молитися, тим швидше негативна програма сама піде, не витримавши мощі ваших Небесних покровителів, і повернеться до того, хто наслав її на Вас.

    Найпотужніше славослів'я до Ісуса Христа

    Існує чимало молитов Ісуса Христа на позбавлення від псування, але ця по праву вважається найсильнішою. Вона дозволить кожному, хто просить усунути згубний вплив чорної магії, захистить від недругів, від ворожої ненависті і заздрості.

    Використовувати її можна і просто для створення захисного бар'єру, який буде не в силах пробити жодна чорна магія, або ж коли Ви дізналися, що на Вас вже лежить порча.

    Для проведення ритуалу поставте на стіл сім церковних січей (середнього розміру), сядьте перед ними, запаліть одну і сім раз прочитайте текст:

    Ісус Христос, Божий Син, від Трисвятого Божества Єдиного, Дитя Пресвятої Богородиці, все престоли Святі, всі ангели і архангели, всі серафими і херувими, всім вам вклоняюся. Прости, Боже, гріхи раби Твоєї (ім'я), відпусти ти мені гріхи ведені й невідомі, прости, яко визнаю Тобі, Богу Єдиному, Господеві моєму. Ісус Христос, Пресвята Богородиця, святий архангел Божий Михайло зі усіма небесними світилами. Позбавте Ви мене від лютої смерті. Від марною смерті, від ока чорного, від людини лихої, від хульних слів, від глухих доріг, від сердець недобрих. Тільки вам я, раба Божа (ім'я) вклоняюся, тільки вам каюсь в гріхах своїх. На Вас уповаю, Вам дух свій довіряю. Нехай буде так. Амінь. Амінь. амінь.

    Коли слова будуть сказані (а їх краще вивчити напам'ять, а не читати з листочка), що не тушкуйте свічку. Дайте їй самостійно догоріти, після чого приберіть залишки воску зі столу. На наступний ранок запаліть наступну свічку і проведіть ритуал заново.

    Всього провести його потрібно 7 разів. Після чого жоден маг не зможе надати на Вас вплив, а якщо негативний вплив присутнє до цього, то воно буде знято.

    Молитва за весь рід

    Нерідко на сімейство і цілий рід злісний чаклун здатний навести родову порчу. Це потужне прокляття, що володіє руйнівною дією. Але і від нього можна позбутися за допомогою правильно підібраною молитви. Якщо Вам необхідно усунути прокляття з усіх родичів і уберегти їх від подальших чаклунських атак, то Ви можете виконати цей нескладний обряд.

    Стати обличчям до вікна на світанку і уявіть біля себе всіх живих родичів. Подумайте про те, що вони вільні від роботи негативною програми і підпаліть церковну свічку. Після чого скажіть:

    Господи Ісусе Христе, сине Божий, захисти нас святими ангелами і молитвою всепрічістой Владичиці нашої Богородиці, силою чесного і животворящого твого Хреста заступництвом небесних сил безтілесних чесного пророка і Предтечі Господнього Іоанна і всіх Твоїх святих допоможи нам грішним негідним рабам (ім'я), визволи нас від всякого зла, чаклунства, чарівництва, чародійства, від злих лукавих людей. Так не зможуть вони заподіяти нам ніякого зла. Господи, силою Хреста Твого збережи нас на ранок, на вечір, на сон грядущий і силою благодаті Твоєї відверни і видали всякі злі нечистоти, що діють за намовою диявола. Хто думав, чи робив, поверни їх зло назад в пекло, яко благословен єси на віки віків. амінь.

    Дані слова стануть потужним оберегом для всієї Вашої родини. Проводиться ритуал протягом дев'яти діб. Щоранку Вам слід вставати раніше за всіх домочадців і вимовляти вивчений текст. Ви самі помітите, як з кожним днем ​​всім вашим родичам буде ставати легше, повернеться здоров'я, щастя в житті і гармонія.

    Молитва Миколі Чудотворцю від псування

    Від псування і наклепів врятують молитви, в яких слід говорити зі святим Миколаєм Чудотворцем. Цей помічник відомий тим, що завжди милостивий і ніколи не відмовляє віруючим, яким дійсно потрібна допомога і оберіг від злих сил.

    Якщо на Вас або на когось з ваших близьких є порча, то обов'язково щовечора перед тим, як лягти спати, над тілом стражденного читайте така змова:

    Чудотворець Миколай, Захисник і Спаситель. Не звинувачуючи в душі своїй нікого, я прошу лише у тебе одного. Допоможи всім моїм членам сім'ї, і якщо є, то псування з нас забери. Всі хвороби, чвари, сварки і спеку, ти святий водицею цієї вмий. Нехай від псування не страждає чаклун, від неї ж не згине відун. Нехай в сім'ї моєї не буде розлад, благаю я тебе в сто крат. Хай буде воля твоя. амінь.

    Цей обряд не має на увазі передачу негативної програми чаклуна, тому він безпечний для всіх сторін конфлікту.

    Для того, щоб посилити міць цієї молитви, можна вранці, поставивши з одного боку ікону з ликом Миколи Чудотворця, а з іншого - церковну свічку, читати такий текст над жертвою:

    На Окіяне-море стоїть золот стілець, на золоті стільці сидить св. Микола, тримає золот цибулю, натягує шовкові тетівку, накладає розжарену стрілу, стане уроки (псування) і призоров (вроки) стріляти.

    Сам хворий здатний допомогти Вам в усуненні прокляття на хворобу. Для цього, після того, як Ви виконаєте вечірній обряд, він повинен перед відходом до сну помолитися. Для цього слід озброїтися тоненькою свічкою і прошепотіти:

    Я лягаю і раб Божий, спати на Сионских горах, у святої церкви; кладу три ангела в головах: одного підслуховувати, іншого підглядати, третього підказувати. Розкажи, Микола милостивий, зілля в потребу. На віки віків, амінь.


    Так уві сні хворіє дізнається, яким саме способом він може позбутися своєї хвороби. Все, що він побачить вночі, потрібно буде записати відразу, як тільки він прокинеться, і виконати. Щоб нічого не забути, заздалегідь покладіть біля ліжка блокнот і ручку, а також Намагайтеся не торкатися голови відразу після пробудження, а то спогади про сон випаруються.

    Православні молитви від пристріту і псування допоможуть усунути навіть найсильніше чаклунське вплив. З їх допомогою Ви повернете своїм близьким здоров'я і радість в житті.